Vi får sotflagor i håret och njuter utav att det imorgon är maj.
Publicerat den

               
Finisen och jag tänkte bara säga hej! Vi sitter i skolan och har engelska, hon jobbar och jag sitter och räknar ner tills vi slutar. 16 minuter kvar...15 minuter kvar...
Ha en bra valborg!



Och människorna blev som vargar.
Publicerat den

Tog en bild på mig själv. Gjorde naturligtvis en ful min. Tog bort bilden. Så ni får inte se en bild på mig, utan på min kiwi istället! 
Hittade ett par nya löparskor, ett armband, en ögonbrynspenna, ett par tights och världens finaste militärmönstrade jacka som jag bara älskar! Lite oversize, bomberjacksliknande som var på rea, bättre kan det knappast bli! Åt även kinamat idag igen(kommer nog att förvandlas till en kines snart?) och kollade på presentkortsregn. Människor blev som galna, knuffades, slängde sig på varandra, skrek och höll på att mosa varandra för några presentkorts skull. Mycket märklig värld vi lever i om ni frågar mig!



Peace N Luv.
Publicerat den

Imorgon blir det en heldag på min praktikplats, ska bli så mysigt att träffa alla gosungar igen!
Jag insåg precis hur fort det här året har gått. Vid den här tiden förra året så letade jag som besatt efter en balklänning och en skolavslutningsklänning(jösses, två klänningar!jag som så sällan använder klänning!). Vi skulle lämna högstadiet bakom oss. Vad som väntade efter sommaren visste man inte riktigt, ny skola och nytt folk. Och plötsligt så sitter jag här och har snart gått ut ettan i gymnasiet, bara en och en halv månad kvar till sommarlov. Det känns lite overkligt. 



Och jag fortsätter att drömma mig bort.
Publicerat den

 
Lördag. Städat rummet(behövdes verkligen eftersom att jag nyligen insåg hur skönt det är att bara slänga ett plagg på golvet). Ätit kinamat, friterad kyckling=nomnom! Gjort matteläxan(dö matte dö!) och bara funnits till. Väldigt skönt faktiskt. Imorgon blir det en runda till stan för att se om det finns något fint plagg som får följa med hem. Puss och kram, skumbanan!



För vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den?
Publicerat den




People change,memories don't.
Publicerat den

Fiskbensfläta. Fredag. Fina vänner som jag är väldigt tacksam över att jag har. Islatte på Espressohouse. Jeansväst. En längtan att försvinna bort ett tag. Till något mer meningsfullt. 



Mina drömmar håller mig levande i den här så kallade världen.
Publicerat den

                    
Jag är glad. Snubblar framåt i livet och är rätt lycklig. Det är dock inte alla runtomkring. Deras oäkta leenden som döljer deras äkta känslor skrämmer mig. Jag vet inte vad som döljs där bakom? Egentligen känner man ingen. Ingen känner någon. Alla känner ingen. Så egentligen så är alla väldigt ensamma?



Amanda hjärta nya Loka.
Publicerat den

Muums! Har testat de tre nya Loka smakerna Chokladmilkshake, jordgubbsglass och citronpaj. Den med citronpajssmak smakar som vanlig citron-Loka mest tycker jag, förutom i slutet då det kom lite smak utav kola?Maräng?Något! Den var inte någon favorit. Jordgubbsglass och chokladmilkshake däremot, de är riktigt goda! Den med choklad passar perfekt för en chokladälskare som jag som har bestämt sig för att undvika sötsaker ett tag! Annars har dagen innehållit sovmorgon till tolv, en lektion och sedan Ica-häng med Daniel med en jättestor baguett och dragspelsmusik(värsta Frankrikekänslan!), en riktigt bra onsdag!



Persika och hallonmüsli.
Publicerat den

 
God tisdagsfrukost! Inte varje dag det är hjärtan i müslin. Nationella prov i svenska idag, fy och blä så svåra vissa uppgifter var! Mathilda var tillbaka från Stockholm och det var bra tyckte jag, för har ju saknat min Tildis!
Nu har jag med skaffat en sån där ask.fm-sak, ställ en fråga eller två om ni vill(det gör ni häääär). Haha jag lär antagligen ta bort den snart igen, menmen!



Om jag bara korsar vägen är jag fri sen.
Publicerat den

Jag är din röst, i regnet som aldrig slutar. Du är en sång på mina läppar, en klassiker. Och när trummorna rullar igång, är jag säker. Du kan gå din egen väg.



Glädjeskutt.
Publicerat den

Det är vår! Äntligen om ni frågar mig! Älskar att se alla fina vårtecken som fjärilar, blommor, glassar och flyttfåglar som kommer tillbaka. Det gjädjeskuttar vi för!



Det kommer aldrig va över för mig.
Publicerat den

Behöver jag ens säga att jag har världens bästa gulle-mamma? Älskar Håkans nya skiva, så fin på alla sätt och vis! Skola imorgon. Det gillas inte. Hade kunnat tänka mig att ha helg i några dagar till(vem vill inte det??), menmen! 



Vi kommer aldrig längre än såhär.
Publicerat den

Om du någon gång undrar vart du egentligen är påväg, känn då efter om du går åt det håll som ditt hjärta vill. Om du gör det, kolla då så att dina fötter går åt samma håll som ditt hjärta.



En lördag i april.
Publicerat den

 
 
 
Sol, värme och bästa hänget med min fina Louise, kan det bli bättre? Vi kollade på Paranormal Activity 4 igår, lite småläskig ibland, men inte så farlig som jag trodde att den skulle vara! Nu ska jag äta något innan jag svimmar av hunger, taco hej!
 
 



Fredagsmys.
Publicerat den

 
Översta bilden ser ut att vara tagen ur Bröderna Lejonhjärta om ni frågar mig! (Det är inte jag som har tagit bilderna). Nu kommer snart min finis till mig! Har inte sett henne på evigheter känns det som! Kan förövrigt inte förstå att hon klarar att stå så på hästen, jag är glad om jag klarar att göra så på marken,ehe!



Daylight.
Publicerat den

               
Är enormt sugen på en stor islatte med vanilj! Mums säger jag, usch säger Daniel! 
Äntligen har det blivit tillräckligt varmt för skinnjackan, tumme upp för det! Snart har vi en massa nationella prov och jag har lust att rymma till Kina ett tag för att slippa dem. Men när de är gjorda så är det iallafall nästan sommarlov! På bilden ser ni fina Mathilda och mig, tänk så glada man kan vara i skolan!
 



Kors i taket.
Publicerat den

Sjutton och bananer vad jag saknar Taizé! Hittade iallafall mitt kors därifrån häromdagen och jisses vad glad jag blev! Saknar alla fina människor därifrån, värmen, tältningen, jag saknar tillochmed att äta alla måltider ute med en plastbricka i knät! För att lugna ner min längtan lite så startar jag spellistan med Taizélåtar, tänder några ljus och drömmer mig tillbaka!



She thinks she's made ​​of candy.
Publicerat den

                    
Saknar min fina systra mi!<3
Jag måste verkligen ha tappat vettet på riktigt! Har bestämt mig för att inte äta några sötsaker alls före skolavslutningen i juni. Jaha tänker ni, vad är problemet? Problemet är att jag är ett sockermonster som älskar att fika, äta choklad och allt annat mumsigt! Min fikasjäl vrålar att jag är trög. Jag är beredd att hålla med. Men jag ska klara det!



Marshmallows.
Publicerat den

 
 
Tisdag. Mmm... Det står helt still i huvudet. Det är det enda ordet som kommer upp när jag försöker tänka. Så det får räcka med det. Det får räcka med ordet tisdag.



Har famlat & ramlat på alla sätt, men faller jag nu ska jag landa rätt.
Publicerat den

Finisen och jag!
En vanlig måndag. Tog skinnjackan idag och jag tänker trotsa vädret och fortsätta med den istället för vinterjackan(en liten protest kanske ger mig vår snabbare? Eller en förkylning!). Pasta och köttfärssås i skolan. Har skrattat mycket idag pågrund av mina underbara vänner. Grått, grått, grått utanför fönstret. Ni vet, en sådan där måndag som bara försvinner i mängden, som man aldrig kommer att komma ihåg mer.



On top of the world.
Publicerat den

Bara för att jag saknar min fina! (Så fula så att vi blir söta!)



Sommarlängtan.
Publicerat den

 
Fin fredag hos Daniel, med skratt, ett kilo godis, Sunes sommar och prat i massor. Min fjomp är allt bra han!
Åt precis god pizza och nu sitter jag och njuter av tanken att det snart är sommar-om 2 månader närmare bestämt. Att det snart är sommarlov med en massa gröna träd, pollenallergi, fräknar och fläckar på allas tröjor som tyder på att de har ätit glass. Bara ben, slitna jeansshorts och ljusa sommarnätter med sjutusen myggbett, ja gud vad min sommarsjäl längtar!



Vill ha jeansjacka, vit klänning och spår av hallon i mungiporna.
Publicerat den

(Mathilda och jag)
Muntliga nationella i svenska avklarat. Pengaskrapning och ett spontan besök till Coop för att köpa Marabou med Daniel. Fick en plötslig längtan efter Gotland. Kom att tänka på killen med lockigt hår som sjöng så fint i tunneln som fick mig att börja lyssna på Håkan. Vill tillbaka till den sunkiga studentlägenheten nära muren. Vill tillbaka till det där fina, enkla spontana. Vill tillbaka till Frankrike. Vill gå på Håkans konsert i Borgholm i sommar. Vill en massa saker. Borde vilja plugga till provet imorgon. Det är en sak jag inte vill däremot!



Ett enda ord kan tända eld på en skog.
Publicerat den

Sitter med Håkan i lurarna och borde en massa saker. Borde plugga till mitt muntliga nationella imorgon, borde plugga till ett prov på torsdag, borde fixa mitt hår, borde fotografera mera så att ni får mer att titta på, borde äta något, borde försöka övertala mamma att beställa en ny mobil till mig så att jag kan dämpa min instagramabstinens,borde sluta fundera så mycket på saker och ting. Men jag gör inget av det utan fortsätter att låta Håkan göra min kväll.



Vi går ut och brinner upp i natten.
Publicerat den


 Pippitröja, fin Håkanmusik, äppelkaka med kanel&vaniljsås i massor, lycka över att ha pratat med vänner som man inte sett på länge, fix och trix med bloggen, typ så har min söndag sett ut. 



Gott&blandat.
Publicerat den

 
 
Tre oredigerade.



Man måste dö några gånger innan man kan leva.
Publicerat den

        
Liten och glad, kexchoklad! Undrar om man hade några bekymmer när man var 3 år? Antagligen inte. Ser iallafall väldigt lycklig ut och det är jag fortfarande oftast. 



Vardagsfint.
Publicerat den

   
Lite fint från vardagen. Det börjar bli vår på riktigt, man kan börja äta bär, man får fina sms och bilder från världens finaste vänner och även fast det är mycket både i skolan och i livet i allmänhet så håller man sig flytande ändå, eftersom att det finns så många småsaker som gör en glad.



Donuts.
Publicerat den

             
Jag och Mathilda lyxade till det lite och köpte torsdagsmunkar, gott som bara den!



Ge mig något som tar mig någonstans.
Publicerat den

       
Vill ha värme, solbränna, grilldofter i trädgårdarna, sent sommarnattssnack och planer om allt man vill göra, glass, sena kvällsdopp, picknick med fina vänner i det gröna och fina kvällar med kubb, spår av hallon i mungiporna och en orange himmel. Istället så sitter jag under täcket med gosestrumporna på, en kopp i handen, jordgloben tänd och med finaste Håkan i lurarna. Men visst, det är inte fel det heller.



Om jag säger att jag saknar dig, kommer du tillbaka då?
Publicerat den

      
     Everybody wants happiness
     Nobody wants pain
     But you can´t have a rainbow
     Without a little rain.



Flyg lilla fjäril, flyg. En dag kommer du krossas, så flyg nu.
Publicerat den

      
Det finns en tanke som snabbt susar genom mitt huvud varje gång jag vaknar på natten och inte kan sova. En tanke som dyker upp när jag tittar ut genom fönstret och ser alla tusentals stjärnor. Men det är inte de som väcker tanken, utan det är de bilar som åker förbi. Föraren är bara som en skugga och jag undrar varje gång vart bilen är påväg. Vart ska man vid klockan fyra på morgonen? Antagligen så ska de åka på semester och åker tidigt för att hinna med flyget, eller så har de kanske varit hos gammelmormor på släktkalas. Antagligen så har alla bilarna som är ute och kör i natten ett mål. Men någon gång hoppas jag att det åker förbi en bil utanför mitt fönster som inte har något mål. Att föraren bara kör och kör mitt i natten och får se vart den hamnar. Det är en fin tanke på något sätt.



Kompensera ett steg bakåt med tre framåt.
Publicerat den

     
     
Två närbilder som lyckats gömma sig bland alla andra bilder i kameran. Iallafall fram tills arkeologen Amanda kom och dammade fram dem igen!