Det var nyss, det var länge sen.
Publicerat den

     
Lyssnar sönder Thomas Stenströms "Dansen före döden", så attans bra! 
Idag har jag studiedag,wiie! Imorgon efter skolan blir det fikamys med Daniel och Johan. På lördag ska jag och Louise ha mysdag på stan och det känns som att denna helgen kommer att bli himla bra!Naturlig skönhet.
Publicerat den

       
 
       
 
      
 
      
 
     
 
     
 
     
 
Några fina bilder som min kompis Louise har tagit. Megafina om ni frågar mig!
      Några svartvita.
Publicerat den

      
 
      
 
      
 
      
 
      
 
      
 
     
 
     
 
    Vi springer genom natten.
Publicerat den

       
 
      
 
     
 
    
 
    
Himla fin helg! En massa skratt, pizza på golvet, snack till halv tre på natten, en massa godis, ansiktsmask och bara allmänt mys! Vaknade med två spinnande katter på magen och kände att livet är rätt bra. Chips med dipp är rätt fint på morgonen med. Älskar min fina vän som får mig att skratta tills jag får kramp i magen!Let her go.
Publicerat den

           
 Bilden beskriver väldigt väl hur jag känner. Mitt humör och mina tankar pendlar hela tiden och gör mig förvirrad. I ena sekunden känner jag mig megasupercpglad och i andra så känner jag mig så låg så att jag har lust att mura in mig själv i en vägg eller något. Men jag börjar stå stadigare nu känner jag. Även om marken gungar så står jag kvar. Jag pluggar matte(ett ämne som borde gå och dö lite lätt), dricker kaffe och pratar med fina vänner. Imorgon ska jag till min fina Louise(bilden) och vi kommer säkert att ha det myys som vanligt! 
 
Hihi tänkte passa på att tacka för att ni fortsätter att kolla in på bloggen då och då och lämnar så fina kommentarer! Det är värt hur mycket som helst! Så en massa kärlek till er!Dont worry child.
Publicerat den

                               
 
"Jag hoppas verkligen att det finns folk som hatar mig, eller iallafall inte tycker om mig. För skulle det inte finnas det så skulle det betyda att jag är en väldigt falsk person som ändrar min personlighet beroende på vem jag umgås med!"Lova att du aldrig glömmer.
Publicerat den

       
Skulle någon för några månader sen ha frågat om jag tar droger skulle jag ha svarat nej och antagligen tittat på personen lätt undrande. Jag tar inte droger nu heller men nu finns det en person vars leende är som en drog för mig. Jag blir lycklig och jag kan inte låta bli att le jag heller. Nu vet jag hur det känns att vara beroende av någonting och det är en underbar och skrämmande känsla på samma gång.Yesterday.
Publicerat den

Många bilder är lite suddiga(vi var inte stilla så mycket,hehe!) men här är de iallafall! Hade en sjukt rolig dag igår på Leos lekland med Daniel, Johan och Julia! Det var vi och typ 500 barn! Men undrar om inte vi hade roligast ändå? Idag har jag ooont i kroppen(känns som om en lastbil har kört över mig eller nåt!) men det var det lätt värt! Tack för en riktigt rolig dag finisar!Never stop smiling.
Publicerat den

Tjo! Tänkte bara säga att jag ska dra in till stan nu. Jag, Daniel, Johan och Julia ska till Leos lekland(hehe mogna som få!). Först ska vi äta i stan, sedan blir det ett äventyr att se om vi verkligen kommer fram till Leos eller inte!(blir säkert hur kul som helst!). Ska försöka ta många bilder så att ni kan få se hur vi hade det!
L O V E.Vart jag än går.
Publicerat den

                  
Om ett år så sitter förhoppningsvis den här på min arm! Så himla fin! Den kommer att symbolisera att jag ska fortsätta att gå min egen väg, frihet och att jag kan ta mig vart jag vill i världen!(plus att en fågel kommer att vara farfars❤). Färgglatt regn.
Publicerat den

Fattar inte varför alla måste spela sitt lilla spel. Att vara sig själv duger tydligen inte. Är trött så att jag kan spy på alla falska jävlar. Har börjat inse vilka som är mina riktiga vänner, det är de som håller mig flytande. Dagens citat får nog bli: "Det är du som väljer, så var noga med ditt val, det är ändå du som väljer vem du är."Glöm inte bort att le.
Publicerat den

 
Ibland så älskar man livet. Ibland så hatar man det. Ibland så rinner tårarna. Ibland så skrattar man. Ibland så lyser solen. Ibland så regnar det. Ibland snurrar det i huvudet utav alla tankar, ibland så är det helt tomt. Ibland vill man ut och leva livet. Ibland vill man bara gå och gömma sig eller sluta existera helt. Så känner jag nu. Men istället för att gå och gömma mig under täcket så gör jag ett collage med glada bilder. Ett collage med bilder som är tagna när jag mådde toppen.Systra mi❤
Publicerat den

 
Min fina Julia som alltid får mig att le!<3Memories.
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite oredigerade bilder från min Frankrikeresa i somras. En resa som jag aldrig kommer att glömma!
 Andre januari 2013.
Publicerat den

 
 
 
 
 
När det är grått ute så får man bege sig till det mest färgranna man kan hitta: gångtunnlar!
 
 Nyår.
Publicerat den

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Firade nyår med Louise (och några andra ett tag) och det var helgött!