Stay strong.
Publicerat den

En regnig eftermiddag i Linköping kan sluta såhär- en massa nya foton i kameran.
 
 
 
 



Forever young.
Publicerat den

Hihi, en varm sommarkväll i Linköping hittade två tjejer den här roliga lekplatsen...och blev fast där ett tag!

 




Gårdagen.
Publicerat den

Tre bilder från igår. Det blev en hel del som fick följa med mig hem, bild får ni en annan dag! Annars bara mös vi igår, fikade, målade naglarna, åt ute på stan på kvällen, kollade på fyrverkerier och hittade en stoor lekplats. Fick världens finaste skal av Louise och ett par USA-converse av min gudfar och mamma igår med. 



Nu ska vi gå vilse på stan.
Publicerat den

Godmorgon! Såhär fina var jag och Louise igår, sådär lagom trötta efter flera timmars bilåkande(som blandannat innehöll ett stopp på över två timmar i en bilkö!) . Nu ska vi snart gå till stan så får vi se vad vi hittar på där! 



Pappa♡
Publicerat den

Nu är vi framme i Linköping.
Bjuder på en bild på pappa och mig. Lite lika är vi nog. Man ser ju vems tunga jag har iallafall, haha! Nu ska jag sno resesängen innan Louise gör det! Ska försöka att uppdatera mycket när vi är här uppe, om jag inte lyckas så lovar jag att visa en massa bilder när jag är hemma igen.
 



Second hand.
Publicerat den

Nu ska vi strax sätta oss i bilen och rulla mot Linköping. Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan det. De här tre fina som alla bär på varsin historia är mina nya favoriter. Billiga, fina och passar till det mesta!



YUMMY.
Publicerat den

Den här pastasalladen satt inte helt fel. Idag är det torsdag och imorgon åker jag, Louise och mamma till Linköping. Ska bli härligt med sol & bad, shopping, ett besök på Grönan och allmänt mys!



En suddig och svartvit värld.
Publicerat den

Jag idag, jappjapp. Använder min nya väska för första gången, den är större än störst och det passar mig perfekt , jag som alltid släpar med mig allt jag behöver och en hel del till!



New in.
Publicerat den

Tre nyheter i garderoben. Är lite förvånad över att jag faktiskt hittade några tröjor den korta stunden vi var i stan,man brukar ju aldrig hitta något när man har pengar(eller inte jag iallafall!). Nu håller jag tummarna för att jag hittar en massa i Stockholm och Linköping med!



Ge mig något som tar mig någonstans ♪ ♫ ♩ ♬
Publicerat den

Dagens frisyr-Slarvig knut.



Peace n luv ☮
Publicerat den

Min chokladsjäl blev himla glad över den här spontanpresenten kan jag säga. Så gulligt kort och mumsig choklad,bättre kan det ju knappast bli!
 



Håkan Hellström.
Publicerat den

Några bilder från Håkans spelning i Slottsruinen på Öland. Finaste Håkan var bäst, alla sjöng med, vädret var toppen, det luktade popcorn och det kändes som att den gamla ruinen vaknade till liv den kvällen. Är så himla glad att jag fick en ny kamera av Tobbe och att mamma gav mig det här i födelsedagspresent, den kvällen kommer jag att minnas länge.



Öland.
Publicerat den

Några oredigerade från Öland. De här dagarna på Öland med Daniel har varit helmysiga med många skratt, god mat, läckande duschar, converse, bilkörning i "lägg i en tia och kör-bilar" trötta fötter, slitna jeansshorts och stor lycka över att ha sett Håkan Hellström i den gamla ruinen tillsammans med 5000 andra i den varma sommarkvällen. 
 
 
 
 



17 idag.
Publicerat den

                     
17 år idag. Dagen har spenderats med Daniel på Öland med mjukglass, paket och allmänt mys. Första gången i mitt liv som jag har vaknat upp i en blå, knarrig vandrarhemssäng på min födelsedag, men det var inte dumt alls faktiskt! Har även gått runt i ett lyckorus idag efter att ha sett underbara Håkan igår.
 



Gårdagen.
Publicerat den

      
Några bilder från gårdagen. Blev firad i förväg igår kan man säga eftersom att jag inte kommer hem förrens sent på min födelsedag. Åt en massa god mat och har blivit helt kär i min iPhone  och min iPad som jag fick kan jag säga! Funderar starkt på att döpa iPaden till Bertil förövrigt.
 



+
Publicerat den

            
Lite nytt till garderoben och några nya ringar fick följa med mig hem igår när jag och finisen var i stan. 
Jag är glad. Har bara två jobbdagar kvar, sedan blir det Öland och en massa mys med dem som jag tycker om allra mest! Ni vet den mysiga känslan som man får när det finns någon-någon som gör en glad bara genom att le och vars tröja man gärna lånar hela tiden för att den är så gosig och luktar godare än godast. Den känslan tycker jag om!
 
 



Let the music control us.
Publicerat den

      
Här suger uppdateringen ja! Har jobbat hela veckan och varit trött som en pensionär på kvällarna, förlåt. Men har varit en väldigt bra vecka. Har stått i kassan och i caféet, har fått reda på att jag får tatuera mig ett år tidigare än jag trodde, så till hösten smäller det! Tycker för övrigt väldigt mycket om skratt, såpbubblor, jordgubbar och fina texter från tumblr just nu. Inte långt kvar till Håkan Hellström med Daniel, känns inte helt fel det heller!