The end.
Publicerat den

 
Nyårsafton. Sista dagen som det är år 2012. Det har varit det bästa året någonsin faktiskt, nu hoppas jag bara att 2013 blir lika bra! Jag har träffat en massa nya underbara människor och varit på en massa nya platser. Jag har flyttat och jag har börjat gymnasiet. Ikväll kommer den här fina flickan hit och sedan blir det klackarna i taket! ;) Bilder kommer ni att få se senare eller imorgon! :) GOTT NYTT ÅR! Länkbyte med fin tjej.
Publicerat den

Den här tjejens blogg tycker jag att ni ska titta in på! :) Hon har sjukt fin stil! :) http://selmaakesson.blogg.se
 
I will allways remember you.
Publicerat den

 
Tre dagar sen julafton:check.
Åt en massa god mat:check.
Hade en mysig jul:check.
Fick fina julklappar: check.
Umgicks med en fina människor:check.
 
Men min jul har inte varit som vanligt alls. Räcker det att jag säger ordet flyttkaos? Imorgon och på lördag så flyttar vi alla våra saker till lägenheten. Är dock glad, för har fått en fin jordglob att ha i rummet(har alltid älskat stora jordglober,de ger mig känslan att vart jag än står så kan jag precis ifrån den platsen, ta mig vart jag vill, det ger en frihetskänsla).
Idag är det bara en massa måsten, jag måste plugga en hel del(vilken normal lärare ger läxor över ett lov?!) och så måste jag packa osv. Orkar inte med alla måsten. Men det finns en sak som gör mig glad och det är ni snälla som går in på min blogg fastän att jag inte hinner uppdatera så mycket- ni är fina!
 
Det här blev för mycket text,bilden passar inte in någonstans och blabla. Men ändå.Merry Christmas!
Publicerat den

Wow, Monki-skjortan ser ut att ge mig värsta hulkenarmarna!(Det har jag inte i verkligheten tyvärr! ;) haha)
 
GOD JUL FINISAR!!
 
 Wiiie,en dag kvar!
Publicerat den

Ett litet Decembercollage. (Hoppas att alla fina bjuder på bilderna!). Imorgon är det julafton,wiiie! Tihi,kan inte hjälpa att jag fortfarande älskar julafton,jag älskar paketen,musiken,granen,godiset,allt!!
 
Vet ni vad?Nu har jag börjat förstå charmen med instagram,det är ju rätt kul faktiskt! Lust att följa mig? aamandafernstrom heter jag där!(och såklart så följer jag tillbaka!) :)
 
Hoppas att ni får en toppenjul alla fina läsare!Mysig lördag.
Publicerat den

 
Det snöar. Igen.
Idag har varit en riktig slappdag. Har kollat på julkalendern, druckit kaffe, kollat instagram, städat rummet, pratat med fina vänner, legat nedbäddad under en filt, ätit godis och lyssnat på fin musik. Tänkt en massa har jag också gjort. Har insett att jag oroar mig för mycket. Det blir som det blir och det blir säkert bra. Men tvivlet finns ändå där.En grå tisdag.
Publicerat den

 
Heej! Jag vet att min uppdatering på bloggen inte är den bästa(förlåt,förlåt) men jag försöker att uppdatera den så ofta jag hinner. Eftersom att några utav mina söta vänner har tyckt att jag borde skaffa instagram så har jag gjort det nu! Så vill ni följa mig så är det bara att göra det! aamandafernstrom :D
L O V EH.A.P.P.Y
Publicerat den

Är rätt nöjd med livet. Det är fint.Julkänsla.
Publicerat den

(Daniel)
Har insett att min blogg inte har varit så julig direkt. Många andra bloggare har lagt ut bilder på snö,ljusstakar,kvällsmys med glögg och pepparkakor. Det har inte jag gjort. Men visst har jag också ätit pepparkakor,lussekatter och druckit glögg. Visst har jag också satt upp adventsljusstakar och ätit pepparkaksdeg tills jag fick ont i magen. Visst har även jag fått mysrysning över att det snart är jul. Visst har jag också blivit påmind om julen så fort jag sett en clementin. Visst har jag dansat runt i vardagsrummet till julmusik. Och visst,vi har också en massa snö och minusgrader. Men den här julen blir annorlunda för mig. Redan dagen efter julafton börjar vi ställa upp våra saker i den nya lägenheten. Det känns konstigt att jag ska flytta kan jag erkänna. Flytta ifrån huset som jag har bott i sedan jag var två år och flytta till en lägenhet med grannar. Men det blir säkert bra. Annars så rullar dagarna på och det finns vissa fina människor som lyser upp den tråkiga vardagen för mig-mina fina vänner♥
 Saknar alla fina färger.
Publicerat den

Nu har jag börjat tröttna på vintern! Jag saknar alla fina färger som finns på hösten, jag saknar mina converse, jag saknar att kunna gå i skinnjacka utan att frysa och jag saknar de ljusa eftermiddagarna. Men visst, att kunna sitta insvept i en filt, dricka tonvis med kaffe och bara kolla på tv och lyssna på bra musik är ju inte så dåligt det heller. (Och ja, jackan fladdrar så att det ser ut som jag har värsta jultomtemagen och håret ligger ju inte precis som det ska det heller, men va tusan,jag ser glad ut!)Grattis kompiiis!
Publicerat den

GRATTIS PÅ 16-ÅRS DAGEN LOUISE!! :D ♥
Tihi min fina vän har blivit en stor tjej! ;) haha
Det märks dock att jag är ett halvår äldre!...Eller kanske inte!! :D haha
Louise är en utav mina bästa vänner och jag kan prata med henne om allt! Hon har världens knäppaste och roligaste humor och hon får mig alltid att börja skratta! Jag har känt henne i 4 år snart men det känns som om att jag har känt henne i hur många år som helst! Hoppas att du får en toppenfödelsedag!Love you!♥Fredag.
Publicerat den

Hej! Idag har jag och Daniel inte varit i skolan utan istället så har vi varit på min gamla skola och försökt få folk att vilja välja Teknikum till våren. Vi fick ha på oss megafina tröjor och allt! Efter det så kom Louise och sen åkte vi tre pulka och fånade oss lite ;) Haft en bra dag iallafall! Hoppas att ni får en bra fredagskväll! LOVESer rätt lycklig ut.
Publicerat den

Sne på något sätt.
 
"Det är inte ord, det är kulor, kulor som sårar"Svårt med rubrik.
Publicerat den

   
                                     Ta dina skor honey,så går vi utan något bestämt mål.Systrar.
Publicerat den

I torsdags(den 6:e december) fyllde min älskling 7 år! Så här kommer en liten sen grattisbild!
Älskar dig Molly!♥Grattis gumman!
Publicerat den

Grattis!
Idag fyller Helena 16år! Jag har känt henne sedan jag var tre år ungefär och hon är en utav mina bästa vänner. Vi är som natt och dag(både till utseende och till personlighet) men vi är lika knäppa båda två så därför funkar vi bra ihop. Vi kan kommunicera utan ord, och vi är väldigt bra på att läsa av varandra. Älskar dig gumman!♥
Pssst,fint collage jag har gjort va? ;)Ditt riktiga jag.
Publicerat den

Rädslan att inte duga är stor. Den du egentligen är räcker inte till. Ditt rätta jag kommer fram först då du har kommit hem innanför ytterdörren och tagit av dig jackan och skorna, först då, inte en sekund tidigare. Du är inte så smal som man "ska vara" och du har kanske inte det där underbara,prinsessliknande,långa håret som man ska ha, du har inte de perfekta,långa,välformade naglarna, du har inte de största brösten eller det snyggaste skrattet och du gillar kanske inte att festa. Eftersom att du inte ser ut som en modell så måste du satsa på något annat, du måste bli den smartaste, den coolaste, den roligaste eller något annat och hela tiden är du rädd att någon ska avslöja ditt rätta jag. Du låtsas vara någon annan och är aldrig riktigt avslappnad. Men vet du vad? Du behöver INTE LÅTSAS vara någon annan för att bli perfekt,du ÄR perfekt ändå!
Jag till exempel, jag är inte så smal som man "ska vara", jag har inte en platt,vältränad mage, jag har inga stora bröst att skryta om, mitt hår är  inte jätte långt och särskilt prinsessliknande är det verkligen inte,det går mer åt troll-hållet!, mitt skratt låter som en blandning utav Långbens och en åsnas ibland, mina naglar är korta(oftast så filar jag ner dem så långt att det inte finns någon nagelkant ovanför fingrarnas toppar) och jag går inte på så många fester och när jag väl gör det så dricker jag inte så mycket. Men vet ni vad? Jag har insett nu att jag duger som jag är och jag hoppas att ni(om ni inte redan har gjort det) också kommer att inse att ni också duger precis som ni är! Du behöver inte vara någon annan än dig själv! L O V EFotot som togs mitt i lyckan.
Publicerat den

 ♥
Jag saknar dig min fina vän!Vi föddes alla blinda.
Publicerat den

Bakom alla hårda fasader så döljer sig något annat. Något så skört som kan gå sönder helt om man bara blåser på det. För att skydda sitt eget sköra så försöker de att blåsa på andra istället. Ibland lyckas de. Då faller den andra människans tunna skyddsmur och så står den där,helt oskyddad och blottad. Ibland får blåsandet hemska konsekvenser. En människa orkar inte med hur mycket som helst. Då förstår jag att de bara vill lämna de starkt upplysta gatorna och fara upp till stjärnorna. Människor verkar ha glömt att vi alla var lika när vi föddes. Att vi bor på samma planet. Man ska vara på ett visst sätt,annars riskerar man att knuffas ut från systemet. Om detta fortsätter så kommer till sist alla att se likadana ut. Ingen kommer att sticka ut. Det är tråkigt tycker jag. Därför ska jag fortsätta att gå åt mitt eget håll. Så får vi se vart jag hamnar. Den som lever får se.Både tårar och skratt.
Publicerat den

2012, ett väldigt bra år hittills ändå.Vart är rättvisan?
Publicerat den

(Bild från praon)
Idag skulle vara min sista dag på praktiken. Det skulle ha varit en kul och kort dag och de skulle fira av mig eller vad de kallade det. Jag skulle sluta halv två och sedan skulle jag glad som en lärka över att ha klarat av fem veckors praktik på en förskola bege mig in till stan för fredagsmys med Julia. Först skulle vi ha ätit och skvallrat och sedan skulle vi ha gått på bio. På lördag skulle jag åka till Louise och ha det megamysigt med en massa gott,kanske pulkaåkning och så skulle jag ha sovit hos henne. Det blev inte så. Istället ligger jag hemma i sängen och svettas pågrund utav feber och snörvlar. Huvudet känns som om att det ska gå i bitar och det känns som om någon har kört över mig med en buss. Nu ska jag snart tvinga min låtsaspappa att köra in mig till byn så att jag kan köpa godis. Måste tröstäta lite. Och nej,jag är inte bitter....!Tio sanningar.
Publicerat den

 
1. Det bästa jag vet är att känna mig lycklig.
2. Jag kan vara rejält envis och jag ger mig inte i första taget när jag vet att jag har rätt.
3. Jag älskar godis,kakor och allt annat som inte är så nyttigt.
4. Jag vet inte vad jag vill jobba med i framtiden, antingen vill jag bli polis eller förskollärare.
5. Jag får lätt dåligt samvete(oftast helt i onödan!)
6. Jag blir ofta kissnödig.
7. När jag väl har börjat oroa mig för någonting så har jag rätt svårt att släppa det.
8. Jag vill skaffa en piercing(en kula under läppen) men vet inte om jag vågar pga allergi.
9. Folk brukar beskriva mig som glad och galen-helt wild and crazy och det stämmer nog rätt bra!
10. Jag älskar fortfarande alla Astrid Lindgrens filmer.En svartvit.
Publicerat den

När hela världen gungar så är det svårt att hålla sig stående.Lova att du aldrig glömmer mig.
Publicerat den

Söndagsångest. Snö. Bra musik. Tonvis med kaffe. Evigt snörvlande. Livet är rätt bra ändå.Ett gammalt och gulnat fotografi.
Publicerat den

Jag.
 
Louise.