Vi bara kör.
Publicerat den

          
1. Bubbla! / 2. Jag och Nathalie in da skuuul. / 3. Mathilda och jag gör ett sommarskutt. / 4. Daniel och jag kör bil med bästa "vruuum"effekterna!
Är glad. Är väldigt jätteglad till och med. Varför vet jag inte egentligen. Det kan vara för att det är fredag, för att det är sol, för att kvällen kommer att bestå utav pizza, film och dippmys, för att sista nationella är avklarat, för att jag har världens bästa vänner, för att en fin person helt oväntat hälsade på en två gånger eller kanske för att det bara är två veckor kvar till sommarlov.
 



Strawberries.
Publicerat den

               
               
Min snälla mamma hade köpt en låda jordgubbar till mig igår och hjälp så goda de var! 
Tänkte passa på att säga tack också. Tack för att ni klickar in er här på bloggen då och då och lämnar så fina kommentarer, ni är bäst!



Som en tunnel utan slut.
Publicerat den

            
Hittar inga bra ord. I huvudet snurrar en miljon tankar men när man försöker sätta ord på dem så går det inte. Det blir ett litet inre kaos. Är så trött på mänskligheten och alla dess fördomar. Samtidigt är det mänskligheten som håller en någorlunda uppe. Jag orkar inte vara den där glada jämt. Ibland vill jag bara krypa ner under täcket och gömma mig i några månader med en kopp chai-te. 
 



Blowing bubbles.
Publicerat den

            
           
Har haft en jättefin dag med Daniel i stan! Åt på kina, gick i affärer, köpte jordgubbar och åt dem i parken, blåste såpbubblor och skrattade så vi nästan dog då jag klantade mig och hällde ut hälften! Köpte en väska som jag jag snabbt döpte till korven,mm ungefär så har min dag sett ut. Adios amigos!



Det här med rubriker är svårt!
Publicerat den

           
           
Dagens närbilder på en päronbiskvi. 
Idag har jag inte gjort mycket alls, målat naglarna i någon korallfärg(passar jättefint till brun hud tänkte jag...jag råkade bara glömma att det typ aldrig är sol i Sverige och att min brun utan sol inte ger mig någon färg...men iallafall!), kollat film och känt mig som världens mest tekniska människa när jag lyckades ta bort en massa program från datorn(håller tummarna för att jag inte lyckades ta bort något som skulle vara kvar bara!). Imorgon blir det en runda till stan med Daniel. Adios amigos!



Fem.
Publicerat den

           
    Jag har alltid minst tre ringar på mig. Jag älskar allt som har militärmönster. Slitna jeans är en favorit.
             Jag tycker att det är jättesnyggt med klänning men har bara tre själv. Min drog är choklad!
                           Converse är de bästa skorna i världen, har sex par och fler ska det bli!



Nomnom.
Publicerat den

             
             
Två matbilder från gårdagen.
Min dag bestod av knasigheter med Louise, invigning av min baseball jacka, grönsaksstavar med dipp, melon  och filmen Mammas pojkar. Mycket mer behövs inte för att en lördag ska bli mysig.



Knas på hög nivå!
Publicerat den

                                               Image and video hosting by TinyPic
                                                Image and video hosting by TinyPic
                       Image and video hosting by TinyPic



Chokladben, militärmönstrat och vita converse.
Publicerat den

   
   
   
   
   
   
   
 
             



Awesome
Publicerat den




Klottret i tunneln från en annan tid.
Publicerat den

             
Godmorgon! Här får ni en liten smygtitt på en utav de härliga bilderna som vi tog igår. Nu ska jag väcka sömntutan Louise så att vi kan äta frukost innan jag dör av hunger! Vi hörs senare, puss och kram, skumbanan!



Vem vill vara normal?
Publicerat den

Hihi, typ såhär såg våran fredagskväll ut!

 




Som jag har längtat.
Publicerat den

                
Den här fina tjejen kommer till mig senare idag och gissa vad hon har med sig?! Mina nya, låga converse! Mitt conversehjärta riktigt längtar! Converse är mina favoritskor i alla väder. Det gör inget att de slits lite för de är lika snygga för det! Hihi, tänkte bara dela med mig av min glädje. Puss och kram, skumbanan!



Ny header och god mat.
Publicerat den

           
Baguett med rostbiff och potatissallad satt inte helt fel kan jag säga,nomnom! Louise har fixat en ny header till mig som ni ser och jag är väldigt nöjd! Idag har vi bara haft brännbollsturnering och en lång lektion ute vilket har gett mig lite mer färg i ansiktet. Känner mig glad och pigg på livet och vet ni vad? Imorgon är det FREDAG!



Utanför fönstret föll ett vackert sommarregn.
Publicerat den

                           
23 dagar till sommarlov. 57 dagar till Håkan. 58 dagar till jag fyller 17(det vore helt okej om vi bytte ut sjuan mot en åtta istället!). Skolan rullar på och man orkar liksom inte bry sig längre. Har man lämnat in allt i tid så flyter man mest bara med, betygen är ju i princip redan satta och mina tankar vandrar iväg till mjukglass, sand mellan tårna och svala sommarnätter med tusen myggor istället. Idag har vi brännbollsturnering mot tvåor- och treorna. Vi är nog rätt rökta, vi möter några som har vunnit mot alla de mött, jag kan bara träffa med det platta räcket och bollen hamnar direkt hos brännaren, men äsch, nu kör vi!
 
 



Min onsdag.
Publicerat den

Ungefär så har min dag sett ut.Har haft två lektioner och en låång håltimme som spenderades med bästa Mathilda och Daniel! Vi gjorde nudlar och bara hade det allmänt mys.



Jag tycker så väldigt mycket om dig.
Publicerat den

           
Fy sjutton vad jag saknar min lilla vovve! Vill krama henne nunununu!
Dagen har varit helt okej. Provet kändes helt okej, det mesta har varit helt okej, men ni vet, inte mer än så. Det regnar en massa och jag tänker. Har kommit fram till att man inte ska tänka så mycket, man kan vrida på en tanke 92 gånger men man vet inte hur saker kommer att bli iallafall. Använde min nya militärmönstrade jacka idag och jisses vad jag tycker om den!



Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på.
Publicerat den

           
En bild från dagen med fina Nathalie. 
Idag hade vi utedag med klassen, vi hade olika aktiviteter som t.ex. levande pyramid och dansstopp. Maten lagade några i klassen på öppen eld(över öppen eld säger man nog förresten?) och dagen har varit riktigt bra faktiskt. Nu ska jag försvinna in i areans, kvadratrotens och siffrornas värld. Glöm inte att hålla tummarna för mig imorgon! 



Gråter bara i regnet.
Publicerat den

          
          
          
Tre bilder från min söndag. Usch, fy och blä så många timmar jag har suttit och jobbat med det värsta ämnet som finns! Matte...den som kom på att man ska ha det som ämne i skolan kan gå och lägga sig! Ni får gärna hålla tummarna för mig på tisdag då jag har nationella, klarar jag det så slipper jag att ha matte mer! Så håll gärna tårna med! Nu ska jag packa lite saker inför klassens utedag imorgon. Puss och kram, skumbanan!



Hakuna Matata.
Publicerat den

          
Visst är Louises broschyr om hennes och mitt kloster som vi ska starta i framtiden fin?? Jag dör, kan typ inte sluta skratta! Så är ni trötta på att vara singlar, bara hör av er till oss så får ni vara med i vårat partykloster!



You're gonna miss me when I'm gone.
Publicerat den

           
Fy sjutton vad jag är allergisk! Ögonen rinner och det kliar i halsen. Idag har jag gått i shorts och känt att livet är allmänt fint. Har klarat av ännu några prov så nu har jag bara två matteprov kvar(det värsta till sist...), hihi! 
En annan sak som är lite hihi är att jag har lärt mig att spela the Cup song idag. Att vi fick pannkakor med grädde och sylt i skolan gjorde ju inte dagen sämre precis heller! Och nu är det äntligen FREDAG!



Varför döma varandras utseende när vi alla blöder samma färg?
Publicerat den

           Foto: DJ.
Igår var det exakt fyra veckor kvar tills vi slutar skolan. Jag längtar som sjutton till sommarlovet såklart, men en liten del av mig håller inte med resten, den vill inte ha sommarlov. Det är den delen som känns lite sådär smått tom efter en skolavslutning, därför att den vet att det som har varit inte kommer tillbaka mer. Och den vet att man inte kommer att träffa alla som man skulle vilja träffa under sommaren, dem som man ser först när skolan börjar igen, då lite mer solbrända, lite förändrade och lite småblyga efter 10 veckor ifrån varandra. Men jag trycker undan den där lilla delen långt, långt bak och fortsätter att längta.



Som en fallande komet.
Publicerat den

              
Jag hinner inte med allt som måste göras, karusellturerna går en en efter en och jag hinner inte med någon utav dem! Har samhällsprov imorgon(plus nationella) och det lär gå åt skogen! Nejnej, positiv inställning Amanda! Nu ska jag plugga! Puss och kram,skumbanan!
 



Ingen vet något, alla vet allt.
Publicerat den

             
Det gör ont att veta men lika ont att undra. //Håkan Hellström



Jorden snurrar fortare än jag hinner med.
Publicerat den

             
           
Tjoho! Sista lektionen idag så cyklade hela klassen iväg en sväng för att förbereda för våran utedag nästa vecka och kan ju säga att klassen tyckte det var väldigt skojsigt att skolan hade köpt in rosa cyklar...rosa cyklar...! Nu är jag trött som en mört så ska dejta duschen och sedan sängen! Puss och hej leverpastej! (Varför blir alltid mina avslutingsfraser så lama?!)



Ibland är en lögn det finaste man har.
Publicerat den

           
Jag är väldigt bra på att drömma mig bort, på att vänta för länge innan jag drar mig mot bussen och får alltså därför cykla fortare än fortast varje morgon, på att skjuta upp läxor, på att äta för mycket choklad och på att slå mig hela tiden. Jag antar att de flesta av er har instagram? Har ni lust så kan ni ju alltid följa mig! HÄÄÄR hittar ni mig! Jag behöver nya människor att följa så att jag kan skjuta upp läxorna ännu mer, så jag följer tillbaka såklart!



#Fuckideal.
Publicerat den

           
Vill du inte vara som alla andra? Var inte det då. För det finns bara en utav dig, inte två eller tre till, utan bara DU. Man blir så mycket gladare när man är sig själv. Min vändpunkt blev min resa i Paris. Minns speciellt en sak, det var i en utav de äckliga duscharna på världens vackraste plats. Jag insåg inte att jag hade sjungit förrens jag från flera andra duschbås hörde andra stämmor som sjöng samma sång fast på sina egna språk. Det var så himla vackert! Där, när man gick runt osminkad, allmänt ofixad och i sådär fina kläder och märkte att folk tyckte om en ändå, hur man än såg ut, där hittade jag mig själv.



En vanlig söndag.
Publicerat den

       
Sitter på sängen med samhällsboken och idrottsinlämningen framför mig. Jag skulle ljuga om jag sa att jag pluggade. Äter på ett äppel och kollar ut genom fönstret istället. Tänker på saker. En av de bästa brukar säga att jag tänker för mycket. Det gör jag nog också. Men om jag inte tänkte så mycket så skulle jag nog sprängas av alla otänkta tankar. Det lät ju logiskt... Nä, nu måste jag sluta grubbla och börja tänka på hur massmedia påverkar oss. Tjingeling!
 



Livet känns rätt fint.
Publicerat den

           
Längtar lite smått sådär. 



Har fått sjutusen myggbett och nya fräknar.
Publicerat den

          
          
          
          
          
             
          
Stugan med min finis.



Kan det bli bättre?
Publicerat den

            
Jag har svårt att tro att en torsdag och fredag kan vara mycket bättre. Tänker bara skriva lite fina ord som beskriver mina mysdagar med Louise:Skratt, popcorn, hög musik, knasigheter, en massa kort, blöta jeans, vårskrik, nuggets på en filt i solen, "Stekta gröna tomater"(har ni inte sett den filmen,SE DEN!), pizza, solbränna, äppel- och kanelvin och prat i massor. Lägger upp fler bilder imorgon! Puss och kram,skumbanan!



Allt som inte är som det var.
Publicerat den

Fina Samantha och jag!
Nu åker jag och Louise till världens mysigaste stuga.Vi hörs imorgon finisar!



I leave my troubles behind.
Publicerat den

Dessa har fått pryda min arm idag.
Några härliga saker som gör mig glad: Att jag har tagit helg nu, att jag sitter här med en jordgubbsglass-loka, att det snart är sommarlov, att jag ska få se Håkan i sommar, att jag och Louise åker till hennes farfars stuga och myser imorgon till fredag, att jag känner mig så lycklig utan någon egentligen  anledning, det räckte med ett mysigt samtal och lite fina sms! Nu ska jag äta pastasallad, tjoflöjt!



Jag andas,alltså finns jag.
Publicerat den

Sjunde maj, en väldigt fin dag på alla sätt och vis! Cyklade i bara jeansskjorta från bussen och var allmänt lycklig med musiken i öronen. Samhällsprovet vi skulle ha imorgon blev inställt och framflyttat en vecka så jag slipper plugga! Och alla mina fina vänner,fy sjutton vad jag tycker om er!



I rymden är man ingen.
Publicerat den

                               
Ibland vill man bara säga blä till världen. Ingen dålig dag egentligen? Men ändå ingen bra. "I'm fine i'm just not happy" stämmer väldigt bra in just nu. Och med de orden sagda så begraver jag näsan i samhällsboken.
 



Snart där.
Publicerat den

Egentligen vet man ingenting om morgondagen. Men det gör ingenting. Livet är som en gott&blandatpåse, det består utav olika sorter. Så nej, vi vet inget om morgondagen men vi vet att det kommer att vara något sött, något salt eller något syrligt. Eller varför inte en lakritsbit?



Lilla My-knut och lite ångest över att det är måndag imorgon.
Publicerat den

Foto:Louise
Ibland så bara tappar man tron på mänskligheten.Människor slutar aldrig att förvåna mig.
 
Sommarplanerna blir bara fler och fler och jag jag tror att detta sommarlovet kommer att bli riktigt fint! Sitter för övrigt och har lite ångest över att det är måndag imorgon(om jag fick ta bort en enda dag så skulle det vara måndagen, man kommer knappt ur sängen på måndagar om man heter Amanda och man vet att man har en hel vecka framför sig innan det blir helg igen!) men sitter och tröstar mig med vaniljyoghurt blandat med frukt så det funkar ändå.



I verkligheten går tiden,men här i våra drömmar står den still.
Publicerat den

Dagens detalj.
 



Molly.
Publicerat den

Världens sötaste lilla kompis!
En massa sol på näsan, nya fräknar, slummer i en solstol, en tripp till frisören för nya slingor, goda baguetter och mys med min lilla vovve,ungefär så har min dag sett ut. Puss och kram,skumbanan!



Om du lämnade mig nu skulle jag andas i det tomrum som blev kvar.
Publicerat den

Mycket vackert collage på mig och fina Julia!
Sol,varmt,ett nationellt prov avklarat,islatte i solen,världens allra bästaste vänner,tredje maj och megaskratt har gjort denna dagen väldigt fin! Och en annan väldigt fin sak är att jag och min fjompis ska se Håkan Hellström på Öland i sommar,livet känns väldigt bra!



Tidlösa stunder.
Publicerat den

                
Mathilda och jag,så söta så!



1:a maj
Publicerat den

           
-Håkan Hellström.
Första maj idag. Solen skiner och jag har sett vitsippor. Medans alla andra festade igår så var jag hemma hos Daniel och bara tog det lugnt. Himla trevligt det med kan jag säga! Kvällen bestod blandannat av film, pizza, skratt och en runda till världens minsta majbål.