Vi flyger omkring bland stjärnorna och är allmänt lyckliga.
Publicerat den

      
Lite bilder från dagen.
Har idag hunnit med att dricka påskmust och blivit tårögd av kolsyran, råkat kasta en köttbulle i knät på mig själv, ätit god tårta, varit ute och gått med vovven i solen och bara funnits till! 
 



Ta dina skor så går vi och lämnar verkligheten ett tag.
Publicerat den

Jag är sexton år
Jag är platsen dom aldrig upptäckte
Jag är en storm från ingenstans
Jag kan krossa ditt hjärta.





Promise me that you never give up.
Publicerat den

      
Lite bilder från min vecka. Jackan längst ner till höger låg i mitt påskägg idag(som jag förövrigt tänker använda som en vanlig tröja) och gjorde mig lite smått jätteglad! 
Dagen spenderades i staden med en vän och mittenbilden visar mitt humör!(Jag hoppas att ni ser att jag skrattar!Hihi) Glass, solsken, converse, vänner, kinamat och lite häng i en park och så vips så är livet väldigt fint! 



Ge inte upp förrens du vet att spelet är helt förlorat.
Publicerat den

        
Jag hatar, verkligen hatar när saker inte blir som man har tänkt sig! / Jag tycker det är lättare att umgås med killar oftast. / Tacos är en rätt som jag aldrig tröttnar på! / Tre favoritplagg i min garderob just nu är min jeansjacka, min militärväst och alla stickade tröjor. / Disneylåtar är faktiskt rätt bra om ni frågar mig! / Jag har nog någon konstig ämnesomsättning för jag är hungrig hela tiden nästan! / En sak jag inte klarar mig utan är nog min mobil tyvärr.



Det vi vill ha mest av allt.
Publicerat den

 
                                     
Detta kändes lite sådär väldigt,megasant! Förövrigt så gör min bildbrist mig lätt deppig. Livet är i allmänhet rätt förvirrande har jag märkt. Och min hjärna krånglar nog till saker och ting, men det är sån jag är, jag tänker för mycket. 



För det är svårt att stå stadigt när hela jorden gungar.
Publicerat den

                    
Min onsdag och torsdag spenderades hos min knäppis. Fotbollsturnering(han spelade, jag satt på en bänk, ehe), en megagodispåse, basket, några turer till Ica, en massa prat, en liten rundvandring i ett väldigt litet samhälle i ungefär tre timmar och världens godaste kladdkaka, mer behövs inte för att livet ska kännas väldigt bra.



Some people laughing in the rain.
Publicerat den

      
Sol. Fruktsallad. Randiga naglar. Sliten jeansväst  och en väldig längtan efter att bli arton så att mina tatueringar och piercing ska komma på plats!



Blondie&Pucko.
Publicerat den

       
Blondie och Pucko, Timon och Pumba, Sopan och Såpen, det är vi det!<3



Löv, sjukling&kiwi.
Publicerat den

     
 Mina nya bästa vänner heter Hassehalstablett, Lennartlambinäsduk och Nettannässpray för den som undrar. Jag knarkar dem okontrollerat eftersom att jag vill bli helt frisk till senast onsdag iallafall! Nu ska jag fortsätta att kolla på Adam&Eva och äta kiwi.



Ett foto sparas i arkiven men tappar sina färger med tiden.
Publicerat den

      
Modevisningen. Var riktigt, riktigt rolig och alla var så himla fina. Jag var så nervös så att mina ben skakade men det gick super! Nu är jag glad och jättetrött, så ska mysa ner mig under täcket och somna till det mysiga skenet från min älskade jordglob.



Det är så logiskt, alla fattar utom du.
Publicerat den

      
Ungefär så.
 
Dagen har bestått utav sol, mer snö, chokladäggsätande, fin musik(Håkans nya låt är örongodis!), underbara vänner och ett riktigt trevligt resultat på ett matteprov. Och nu är det påsklov! Allting känns så bra, så himla bra!



Jag ska lägga våra minnen i en ask.
Publicerat den

       
Ni vet när man är på bottnen och får panik över att det känns som att man ska drunkna eftersom att det är mörkt åt vilket håll man än vänder sig? Och ni vet den underbara känslan när man äntligen hittar ytan och det känns som att man är så glad så att man skulle kunna flyga? Den senare känslan skulle jag gärna gifta mig med!



That should be me, making you smile.
Publicerat den

      
Mitt sanna jag syns nog mest på bild nummer ett, jag kan inte gå förbi en spegel eller bli fotad utan att jag gör någon vacker min. Fina skåp i bakgrunden va? De är härligt blåa och så typiska för min skola,urrk man vill ju bara kasta något på dem så fula är de! Vet ni vad jag ska göra på lördag?? Jag ska vara en utav modellerna på en modevisning! Hihi det pirrar lite i magen kan jag säga! Bilder ska jag ta såklart så att ni får se hur jag såg ut! Imorgon är det genrep och jag ska testgå i högklackat antagligen(hade velat ha mina converse så att jag stod stadigt på jorden så att säga när man ska bli filmad och allt!), undrar hur det kommer att gå...äsch nä,nu ska jag gå och gräva ner i nojjan i någon creme fraicheburk! Puss



Gå dit glädjen pekar.
Publicerat den

       
Min fina Julia och jag!
 
"Du är du och du duger! De som säger något annat suger! En spark i ballen ska de ha, hoppas att de fick äcklig skolmat idag!" - Clara Henry



Mumsigt värre.
Publicerat den

      
Lite bilder från när jag och fina Julia var och fikade förra veckan. Vi köpte en hel del fika kan man väl säga,ehehe! Men vi satt där i tre timmar så då var det okej tyckte vi! Himla gott var det iallafall! Vi räknas nog snart som stammisar på Espresso House så vi funderar på att skaffa ett sånt där rabattkort! Har insett att nästan alla mina inlägg består av collage...min ursäkt är att jag gillar collage. Ni får slänga iväg en kommentar om ni tycker att det blir väl mycket av dem! Nu ska jag ha idrott och springa bort jättefikat en vecka sent! Kramis



De obligatoriska toabilderna.
Publicerat den

     



När man hoppar från kanten,från den svåraste branten är det värt alla sår.
Publicerat den

       
En fin bild från i höstas som får mig att le.
 
Vet ni en sak som jag verkligen är dålig på? På att raka benen utan att skära mig! Mina ben är ALLTID fulla av små skärsår(den som kom på påfundet att ha idrott varannan dag förtjänar en spark i baken!-eller så kan man köpa nya längre byxor Amanda...men jag gillar att ha mina pumashorts på idrotten!Så,slut på min inre diskussion!) så folk borde undra vad jag egentligen gör på fritiden. Men ni som läser det här vet sanningen nu iallafall. Sanningen är att jag måste vara världens klantigaste människa helt enkelt. Iallafall när det gäller att raka benen.Varför föddes jag inte som kille? Detta var dagens i-landsproblem! Tjoflöjt!
 



En fin månad.
Publicerat den

      
Än sålänge så har mars varit en väldigt fin månad. Det har varit soligt, jag har varit med många fina vänner och jag har börjat använda mina converse igen,iii! 
Bild 1: Mathilda och jag har kul i skolan!
Bild 2: Mina finisar när de sov hos mig.
Bild 3: En bild från när jag sov hos Louise(Pusspusspuss på dig fina människa,det är tur att jag har dig min vän!)



13:20.
Publicerat den

       
1. Hej alla fina läsare! 2. Jag sitter och försöker att plugga inför ett stoort engelskaprov. 3. Skriver försöker eftersom att det inte går så bra, det är ju MYCKET roligare att sitta och ta megaseriösa bilder på sig själv! 4. Hur mycket jag än försöker så hamnar jag på facebook eller instagram istället! 
Det var väl det jag ville säga! Tjenixen!



Chillidill.
Publicerat den

      
Inatt sov jag hos Louise och det var som vanligt kalasmys! Vi badade i deras stora badkar, vi kollade på Lejonkungen, vi åt pizza och bara njöt av livet. Fick även fyra par jeans och flera tröjor av henne(hihi såå snäll är hon!). Nu ska jag äta potatissallad, kycklingklubbor och lite exotisk frukt(mums!) och sedan måste jag plugga engelska(suck) men livet är rätt bra ändå!



Lite spontant.
Publicerat den

        
#Nöjda och glada tjejer!
 
Spontanköpte munkar på Coop med Mathilda tidigare idag och plötsligt så blev den gråa torsdagen mycket bättre!



In da school.
Publicerat den

       
       
       
       
Fina Mathilda och jag! :)
 
       



Med glimten i ögat och ett leende på läpparna.
Publicerat den

      
"Look how the stars shine for you!" "En dröm är inte bara en dröm,utan också ett mål!" "Glöm inte att le!"



Skratt,godisregn&fina vänner.
Publicerat den

      
                
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
 Igår kom Louise till mig vid halvfyra-tiden och vid halv sju så gick vi mot stationen för att möta Daniel och Johan. Vi åt pizza(han som äger stället skrämde oss lite lätt), vi gungade i någons trädgård, vi åt godis, spelade spel, tog kort, skrattade en massa och jag mådde allmänt bra. Vi insåg att det var svårt att få in tre personer till i mitt rum(men vi löste det fint tillslut, de låg som kåldolmar jämte varandra), vi kollade lite på Aladdin och lite på Landet för längesedan(ni vet med Lillefot!) och det var nostalgi på hög nivå! Vi somnade väl vid halv fyra,fyratiden på morgonen och jag vaknade vid halv sju igen! Nu när mina finisar(översta bilden) har åkt hem så ska jag städa lite och bara ta det lugnt! Puss
 



Mitt liv är bara mitt.
Publicerat den

      
Mathilda och jag.
 
"Jag vill känna att jag lever.
 All den tid jag har, ska jag leva som jag vill.
 Jag vill känna att jag lever, veta att jag räcker till"





Luckiest girl.
Publicerat den

     
 
Lite bilder från i onsdags då jag, Mathilda och Daniel hade american pancakes/just dance/ pingismys! 



We got the world.
Publicerat den

      
 
Hade det megakul hos Daniel! Vi fikade i stan, åt en massa godis(hihi det är gott som frukost också!), dampade, träffade Johan, Calle, Anton och några andra på kvällen, var på Ica(wohoo!) och hade kuddkrig. Johan drog väl hem vid halv två tiden inatt och jag vaknade vid lite efter sju så är lagom trött nu! Vaknade dock till ordentligt när jag fick värsta hjärnfryset av Daniels dusch! Hoppas att ni har haft det lika bra som jag!