Let's make something out of nothing.
Publicerat den

      
Jobbar, sover, jobbar ännu mer, äter, somnar på bussarna, försöker att hinna med att träffa alla fina människor, äter jordgubbar. Ungefär så ser mina dagar ut. Har tagit så många bilder på jordgubbar så att jag hade kunnat döpa om bloggen till "Min lilla jordgubbsblogg" om jag hade lagt upp allihopa. Det känns inte som att jag har sommarlov än eftersom att jag jobbar, men om några veckor så! Kommer inleda "det riktiga sommarlovet" med en tripp till Öland, Håkan Hellström och att fylla år och det känns ju riktigt gött!
 
 



They'll judge you anyway.
Publicerat den

     
Det spelar ingen roll om du spelar en roll eller inte, folk kommer ändå alltid att ha åsikter om dig. Så alltså är det lika bra att vara sig själv och stå för det. Så dansa dig igenom folks skitsnack, egentligen vill de vara som du!
 



Jag kan börja bry mig när mitt hjärta har slutat slå.
Publicerat den

 
Några favoriter just nu.



Med stängda ögon ser jag klart.
Publicerat den

       
Måndag. Kanske veckans mest hatade dag för de flesta. Och jag håller med, aldrig har väl sängen varit så skön på morgonen som på måndagar. Idag jobbar jag och sedan ska jag träffa en fin person. För övrigt så har jag kommit på att jobbet får en att uppskatta småsaker som en rast på tio minuter, när man får en macka helt oväntat eller när man får ta en paus i städningen och sätta ihop ett innebandymål istället.
          
 



Jordgubbar och glass.
Publicerat den

    
    
Mycket mumsigt! Nu är det verkligen sommar på riktigt, jag äter jordgubbar med glass och sitter och kliar på mina sjutusen myggbett som jag lyckades få när jag hade klänning på midsommar. Och så regnar det utanför fönstret, mycket svenskare sommar kan det ju inte bli!
 



River en vacker dröm.
Publicerat den

      
Min midsommarafton spenderades hemma hos bästa Julia med kanske tretton andra. Det var mysigt med grillning, musik, kubb, dans, mänsklinga pyramider, lekar, och hoppande till små grodorna runt världens finaste midsommarstång.
 
 



En annan värld.
Publicerat den

     
     
     
     
 
 



So wake me up when it's all over.
Publicerat den

        
Sommarlov. Japp. Och ändå går jag upp vid halv sex varje morgon. Det gör ont i mitt "jagälskarattsovahjärta"! Men man får vara glad att man har ett sommarjobb ändå! Annars så lyssnar jag sönder Avicii och Stiftelsen, njuter av värmen med de underbaraste och missar bussen några gånger varje dag(vaad är det för konstiga tider nu egentligen?!). Hoppas att ni har det super och tänker på mig när jag sitter och skrubbar lego och my little ponys!
 
 



En dag med bubblor,glass och en fin vän.
Publicerat den

Hihi,det här är lite av vad jag och Louise har gjort idag! Såå mys! Vi har tagit en del bilder också så några utav dem får ni se imorgon. På tal om imorgon så börjar jag jobba imorgon...jag ska städa på en förskola. Ser mig själv i diskhandskar med en påskkärringssjal runt huvudet,med en kvast i ena handen och någon nerdreglad leksak i den andra framför mig. Men det kan säkert bli kul!..

 




SOMMARLOV.
Publicerat den

    
För vi har gått ut ettan,fy tusan vad vi är bra! Det känns inte helt fel kan jag säga. Trots att det regnade en hel del igår så gick jag runt och var väldigt lycklig i vit klänning och svarta klackskor. Efter god kladdkaka med resten av Bf-eleverna,lite kramande och fin sång i kyrkan så var det slut. Resten utav dagen bestod av mys med Mathilda,Daniel och Amanda. Vi åt pizza,badade i poolen,spelade spel,dansade,åt en massa godis,sjöng,spelade kubb,skrattade en massa,åt blåbärspaj med vaniljsås och var allmänt glada över att vi äntligen har sommarlov!
 
 



Och konfettin flög.
Publicerat den

                   
Lite nagellacksslöseri kanske men äsch!
Igår hade vi en lektion där vi såg på film och sen slutade vi. Jag stannade kvar i skolan med några andra en stund efter och kollade på alla fina studenter.Folk sjöng,det viftades med studentmössor,alla hade en slags pipa som de gick och tjöt med, vissa hade megafoner och jag bara kände hur gärna jag med ville ta studenten. Den känslan fick jag bara mer och mer när vi stod mitt bland alla människor med skyltar på söta bebisar med fruktmos i mungiporna och studenterna åkte ut på rutschkanan en efter en till dunkande musik. Efteråt följde jag med Julia hem till henne där vi bara slappade och njöt av att tanken av att det snart är sommarlov.
 



Tre dagar kvar till sommarlov.
Publicerat den

     
Såhär spenderades gårdagen hemma hos Mathilda efter en lektion där vi bara fikade.Funderar på hur jag ska övertala mamma att vi också borde bygga en pool! Tre dagar kvar till sommarlov och det mest bara flyter på, man har någon enstaka lektion där man ändå bara ser på film eller fikar och ja,om tre dagar så har jag gått ut ettan.Imorgon kommer jag att titta på treorna som kommer att springa ut med sina studentmössor och gråta av både glädje och sorg över att skolan är slut på riktigt nu.Att det är min tur om två år känns både nära och långt borta på samma gång.
 
 



Taizé.
Publicerat den

       
För lite mindre än ett år sen så satt jag och ett antal andra på en buss och spanade ivrigt efter såna här skyltar. Vi hade åkt buss i måånga timmar och mycket sömn på bussen hade det inte blivit(att sova i en buss är inte riktigt min grej märkte jag). Vägarna blev smalare och naturen blev finare och finare ju närmare vi kom. Husen var så fina med en massa rosor i trädgårdarna och fina tegelmurar eller Bullerbynstaket runt. Plötsligt tjoade någon till att "Där,där! Vi är strax framme!" När vi hoppade ut ur bussen så blev man överraskad över hur varmt det var. Något som såklart ledde till ett litet vattenkrig med vattenflaskorna.Redan där och då kände jag mig som hemma.Sedan följde en vecka med värme,skratt,sånger,lekar,nya vänner,mat som ris blandat med ärtor och majs,det speciella téet som smakade som kolasnören,tältpinnar som gick sönder och för varje dag blev man lugnare i sig själv. Man insåg att folk tyckte om en ändå,även om man gick runt i kläder som fått lerfläckar från första dagens spöregn,osminkad och håret uppsatt i en slarvig knut.Det gör lite ont på något sätt att jag inte ska dit i år men jag ska(SKA) tillbaka någon gång. Tillbaka till platsen där man verkligen kan vara sig själv.



Breakfast.
Publicerat den

        
Eftersom att ingenting blev som planerat så ligger jag i sängen och vet inte riktigt vad dagen kommer bjuda på.
Men det kan väl vara skönt det med antar jag...buhu neej det kan det verkligen inte! Jaja,det mesta känns rätt bra ändå,har världens bästa vänner och om fyra veckor och tio dagar så får jag se finaste Håkan!



Tatueringsplaner.
Publicerat den

     
Synd att man inte kan ändra sjuan i sjutton till en åtta istället, då hade det varit dags för de här två! Jaja,nu är det ju bara ett år,en månad och 11 dagar kvar... och mindre än en vecka till sommarlov,hihi!



Två sommartips.
Publicerat den

      
Igår testade jag och Mathilda två utav Espresso houses nya frapinos-vanilj och jordgubb-vit choklad. De var såå himla goda! Passar pefekt till sommaren:kalla,goda och snygga i handen när man går runt på stan och kollar i affärer i sommarvärmen eller när man sitter med några man tycker om i solen och bara njuter. Mathilda gjorde även "tidningsnaglar" på mig. Väldigt fint på sommaren tycker jag! I sommar är det ju inne med vita naglar och vill man ha det där lilla extra så är det fint med tidningstryck på. Måla naglarna precis som vanligt med vitt nagellack och låt det torka.Doppa sedan varje nagel i en liten skål med sprit och tryck sedan dit en liten tidningsbit på naglen.Avsluta med ett lager topplack eller ett lager vanligt genomskinligt lack-KLART!



Har gått runt i shorts och varit allmänt lycklig.
Publicerat den

      
      
      
Tre bilder från en väldigt fin dag med Mathilda(det är Tildisen som har tagit bilderna).Vi hade bara en lektion där vi såg på film, sedan så gick vi i affärer,åt på kina,tog kort,målade naglar,spelade fotboll,åt jordgubbar,skrattade i massor och hade det väldigt bra!



Min allra finaste syster.
Publicerat den

    
Har haft värsta mysdagen med Julia. Vi har solat,fikat och pratat i massor och är så himla glad att hon finns. 



Livet du äger!
Publicerat den

     
Är glad. Är så in i hela helskottas jätteglad! Känns lite som att mina mungipor går från ena örat till det andra. Det känns som att jag har fjärilar på insidan(och myror på benen-varför kan de inte lämna en ifred när man solar?!) och är så glad att det finns så många fina människor på våran grön,blåa jord.



Hamburgare ala Amanda.
Publicerat den

       
Hihi lite smågott sådär! Gårdagen spenderades i stan och fick med mig lite hem, ett par jeans, några tröjor och en bikini bland annat. På kvällen tittade jag på några avsnitt av Sunes jul(Sunes jul den första juni...bra jobbat Amanda!) bara för att jag ville se min största idol-Rudolf,haha! Har ny design som ni ser och har ändrat lite allmänt på bloggen, hoppas att ni gillar!